diumenge, 15 de juny del 2014

Propostes pel Pont de Sant Joan …



Estada de descoberta dels estanys del Parc Natural de l’Alt Pirineu
21 JUNY 2014 ESTANYS DE LA GOLA, Valls d’Àneu. Partint del planell de Sartari, farem un recorregut per tota la capçalera de la Vall de 
Nyiri, gaudint d’un seguit d’estanys en una zona de gran importància ramadera. Paisatge d’alta muntanya i precioses vistes cap al veí Parc Nacional ’Aigüestortes i Estany de St.Maurici.
22 JUNY 2014 ESTANYS DE ROSARI i GARRABEIA, Vall d’Àrreu. Sobrepassant la bonica ermita de la Mare de Dèu de les Neus, seguirem la vall fins assolir els estanys que en aquesta època ens regalaran amb l’explosió de color dels nerets florits. Excursió de jornada sencera.
23 JUNY 2014 ESTANYS DE ROMEDO A la capçalera de la vall de Cardós, el camí cap a aquest estany ens mostrarà alguns dels racons més bonics del Parc Natural, el nostre pas pel Pla de Boaví, els barrancs, ... territori de l’ós. 
24 JUNY 2014 ESTANY D’AIXEUS Excursió molt assequible que ens permetrà passar pel mirador de la Pica d’Estats des d’on gaudirem d’unes vistes espectaculars d’aquest cim. A més, fent un circular per terreny poc trepitjat, pujarem a l’Estany d’Aixeus, mirall del Monteixo i espai de bellesa feréstega i misteriosa.
TRES NITS A L'ABADIA EN MITJA PENSIÓ + QUATRE EXCURSIONS GUIADES 
Preus especials per a grups i famílies.
Demaneu informació tel. 620822745