dissabte, 20 d’abril del 2013

ACTIVITATS AMB DESCOMPTE ALLOTJANT-VOS A L'ABADIA

ATENCIÓ, allotjant-vos a l'Abadia de Montenartró, gaudireu d'un 25% de descompte en les activitats proposades per Guies de Muntanya de l'Alt Pallars a l'agenda del Parc Natural de l'Alt Pirineu. No us ho podeu deixar perdre !!!
I també descomptes especials per a famílies i grups.
PROPERES ACTIVITATS !!!

27 d’abril BORDES I PRATS DE DALL, l’abandonament d’una forma de vida i transformació del paisatge. Excursió a la Vall de Baiasca. Activitat de jornada sencera, dificultat mitja.

MAIG 2013

4 de maig CARBÓ, MINES I FERRO, excursió al bosc de Viròs, Vall Ferrera. Activitat de mitja jornada, dificultat baixa.

18 de maig JA ÉS PRIMAVERA AL BOSC, excursió naturalística pel bosc de Montenartró, ha començat la primavera i tots els habitants del bosc es preparen. Activitat de mitja jornada, dificultat baixa.

25 de maig EL DESGLAÇ, excursió a l’estany de Mariola és època del desglaç a les capçaleres del Noguera Pallaresa. Activitat de jornada sencera, dificultat mitja-alta.


JUNY 2013

1 de juny EL CAMÍ DE LA LLANA, excursió de Montenartró a Sta.Magdalena pels antics camins del contraband, llana, nylon, tabac ... Activitat de jornada sencera, dificultat mitja-alta.

15-16 de juny CURS D’ORIENTACIÓ Boscos de Montenartró. Activitat de cap de setmana, allotjament a l’Abadia de Montenartró.

22 de juny ASCENSIÓ AL CIM DE COMADELFORN, Vall de Cardós, excel·lent mirador que permet gaudir d’uns precioses vistes sobre la coma dels Estanys de la Gola.

29 de juny TERRA DE FRONTERA Travessa del Port de Salau, cap al nord com a exiliats d’una guerra i cap al sud com a fugitius d’una altra, cap al sud com a refugiats, cap al nord com a romàntics excursionistes ... Activitat de jornada sencera, dificultat mitja-alta.

Notes:
Totes les activitats són de pagament, les de jornada sencera 30€/persona i les de mitja jornada 18€. Aquest preu és per a grups amb un mínim de 4 persones i un màxim de 10.

Aquest preu inclou el guiatge i les assegurances RC i accidents.