dilluns, 3 de novembre del 2014

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA 7a EDICIÓ DE L'ESCOLA DE PASTORS DE CATALUNYA a Montenartró.






Llancem la 7a. edició de l’Escola de Pastors: obrim el període de inscripció

bannergripia2015_mail
Pots trobar les Bases de l’Escola  2015 aquí. Hi trobareu tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a poder participar. Et recomanem que les llegeixis atentament. Davant de qualsevol dubte feu-nos arribar un correu-e a: info@rurbans.org o una trucada a: 973 620 977
Per poder presentar-se a l’Escola de Pastors heu d’omplir la sol·licitud oficial que també trobareu a la nostra web adjuntar-nos una foto recent. Omplir-la us costarà poc temps, PERÒ, també us recomanem que l’ompliu a consciència i ens doneu el màxim d’informació possible. Us recordem que aquest és el primer filtre que passareu per accedir a l’escola de pastors. A través d’aquesta sol·licitud valorarem si heu de passar a la fase d’entrevistes o no .  Us recordem que l’escola triarà com a màxim a 15 persones.IMPORTANT! Per omplir la sol·licitud és necessari que us descarregueu l’arxiu des del vostre ordinador i des d’allí omplir-lo i enviar-lo. NO L’OMPLIU directament des de l’explorador.
Aquesta informació serà valorada per un jurat que estarà format per 1 pagès/a participants a l’Escola,  1 membre de l’equip tècnic de l’ECA Pallars, 4 membres de les delegacions,  1 membre de la Xarxa de Suport de l’Escola de Pastors i 2 persones de l’equip tècnic de l’Escola de Pastors de Catalunya.
La data límit per rebre les vostres sol·licituds és el proper 28 de novembre de 2014 a les 15h.
salau_11
.