dilluns, 27 d’agost del 2012

CONEIX EL PARC NATURAL MÉS GRAN DE CATALUNYA

del 3 al 7 setembre 2012
DESCOBERTA DEL PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU, ESTADA DE CINC DIES
  Us propossem una estada de muntanya per descobrir i conèixer el Parc Natural de l´ Alt Pirineu. Combinarem sortides de senderisme rural i mitja muntanya amb excursions d´alta muntanya i ascensions a cims per tal de copsar tota la diversitat que ens oferix aquest territori.
1er dia: Excursió circular per la Vall de Santa Magdalena visitant Sant Joan de l’Erm Vell, la Basseta i el poble de Romadriu.
2n dia: Excursió al Ras de Bonabé i Vall de Cireres, un magnífic i poc transitat recorregut d´alta muntanya per la zona Nord del Parc Natural, territori de frontera i de gran activitat ramadera i forestal.De tornada al passar per Esterri d’Aneu us proposem la visita a l’Ecomuseu de les Valls d’Aneu.
3r dia: Excursió a la Vall de Baiasca, recorregut que partint d´Arestui ens portarà pel bosc d’Auressi fins el poble de Baiasca on passejarem pels seus carrer i podrem vistar les pintures romàniques de Sant Serni.
4rt dia: Excursió d´alta muntanya a l´Estany de Mariola a la Vall de Tavascan, de tornada visitarem el nucli de bordes de Noarre, mostra de la riquesa de patrimoni d´aquest territori.


5è dia : Ascensió a la Pica d´Estats 3143mt per la Vall Ferrera, matinarem i  pujarem al cim més alt de Catalunya per la Coma d´Estats, vall plena d´estanys i salts d´aigua. Una jornada exigent peró plena de satisfaccions.
Preu del programa:   420 Euros persona. (preu calculat per a un grup de 4-5 persones).
Inclou: 5 NITS d'Allotjament en regim de PC (dormir, esmorzar, dinar picnic, sopar) al refugi alberg L’Abadia.Servei de guiatge i acompanyament.Transport  vehicle 4x4 durant tot el programa i trasllats a l’estació d’autobusos de Sort.Assegurances